ヘッド -  WEL

Το 2015 Survey Online Marketing Βιομηχανίας

Ήταν άλλο ένα άγριο χρόνο στο μάρκετινγκ αναζήτησης. Mobilegeddon συνθλίβονται Twitter ρέματα μας, αλλά όχι τα όνειρά μας, και ο Matt Cutts βγήκα από τα φώτα της δημοσιότητας για να κάνει τον τρόπο για ένα αβέβαιο のGoogle μέλλον. Pandas και Penguins συνεχίζουν να μας βασανίζουν, αλλά τις περισσότερες ημέρες, όπως και οποιοσδήποτε άλλος, εμείς απλώς προσπαθεί να πάρει τη δουλειά και να κερδίσουν τα προς το ζην.

Αυτό το έτος, πάνω από 3.600 γενναίες ψυχές, η μία πιο έξυπνη και καλή εμφάνιση από την τελευταία, ολοκλήρωσε την έρευνά μας. Ενώ η τελευταία έρευνα ήταν τεχνικά "2014", συλλέξαμε τα δεδομένα για αυτό στα τέλη του 2013, οπότε η έρευνα το 2015 αντανακλά περίπου 18 μήνες μεταβολές στη βιομηχανία.

Μερικά highlights

Ας σκάψει in. Σχεδόν οι μισοί (49%) των 2015 ερωτηθέντων μας ασχολούνται με το μάρκετινγκ αναζήτησης ήταν έμποροι in-house. Στο σπίτι-ομάδες εξακολουθούν να τείνουν να είναι μικρές - 71% των μας έμποροι in-house αναφέρονται μόνο 1-3 άτομα στην εταιρεία τους να συμμετέχουν στο μάρκετινγκ αναζήτηση τουλάχιστον ενός τετάρτου του χρόνου. Αυτές οι ομάδες έχουν σημαντική επιρροή, όμως, με την αναφορά 86% ότι ενεπλάκησαν σε αποφάσεις αγοράς.

Οργανισμός έμποροι αναζήτηση αναφερθεί μεγαλύτερες ομάδες και πιο ποικιλόμορφη ευθύνες. Περισσότεροι από το ένα τρίτο (36%) των εμπόρων γραφείο στην έρευνά μας ανέφεραν ότι εργάζονται με περισσότερους από 20 πελάτες στο προηγούμενο έτος. Γραφεία καλύπτεται ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, με την κορυφή 5 ον:

Περισσότεροι από τα τέσσερα πέμπτα (81%) των ερωτηθέντων πρακτορείο ανέφερε παροχή υπηρεσιών τόσο SEO και SEM για τους πελάτες. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι ερωτηθέντες μπορούσαν να επιλέξουν περισσότερες από μία υπηρεσία / εργαλείο / etc., Έτσι ώστε οι χάρτες σε αυτό το post δεν θα προσθέσει έως και 100%.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων (85%) ανέφεραν ότι εμπλέκονται άμεσα με το μάρκετινγκ περιεχόμενο, το οποίο ήταν στο ίδιο επίπεδο με το 2014. Σχεδόν τα δύο τρίτα (66%) των εμπόρων περιεχομένου πρακτορείο ανέφερε "Περιεχόμενο για λόγους SEO» ως κορυφαία δραστηριότητα τους, αν και " Χτίζοντας το περιεχόμενο της στρατηγικής "ήρθε σε ένα στερεό δεύτερη στο 44% των ερωτηθέντων.

Top εργαλεία

Πού έχουμε τέτοια θαυμάσια παιχνίδια; Εμείς οι έμποροι αγαπούν τα εργαλεία μας, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στα Top 10 εργαλεία σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών. Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η έρευνα διεξήχθη εδώ για Moz, και το κοινό μας σίγουρα έχει μια κλίση pro-Moz.

Μέχρι την πρώτη, εδώ είναι το Top 10 SEO εργαλεία στην έρευνά μας:

 

Ακριβώς όπως την τελευταία φορά, το Google Webmaster Tools (τώρα "Αναζήτηση Console") δείχνει το δρόμο. Moz Pro και Majestic γλίστρησε λίγο, και Firebug έπεσε έξω από το Top 10. Οι βασικές παίκτες παρέμειναν σχετικά σταθερές.

Εδώ είναι το Top 10 εργαλεία Περιεχομένου στην έρευνά μας:

 

Ακόμη και με αβέβαιο το μέλλον του, το Google Alerts εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ευρέως. Υπάρχουν πολλοί νεοφερμένοι στον κόσμο εργαλεία περιεχόμενο, έτσι ώστε το έτος-πάνω έτους συγκρίσεις είναι δύσκολο. Αναμένουμε ακόμη περισσότερους παίκτες σε αυτή την αγορά το επόμενο έτος.

Μετά είναι Top εργαλεία 10 analytics ερωτηθέντων μας:

 

Για μια βιομηχανία που διαμαρτύρεται για το Google τόσο πολύ, είμαστε βέβαιοι ότι φαίνεται να αγαπούν τα πράγματά τους. δεσπόζει το Google Analytics, τη σύνθλιψη των παικτών της επιχείρησης, τουλάχιστον στα μέσα της αγοράς. KISSmetrics αποκτήσει στέρεο έδαφος (από το # 10 spot τελευταία φορά), ενώ η σπιτική εργαλεία γλίστρησε λίγο. CrazyEgg και WordPress Στατιστικά παραμένει πολύ δημοφιλής από την τελευταία έρευνα μας.

Τέλος, εδώ είναι το Top 10 κοινωνικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται από τους ερωτηθέντες μας:

 

Facebook Insights και Hootsuite διατήρησε τις κορυφαίες θέσεις από πέρυσι, αλλά νεοφερμένος Twitter Analytics εκτοξεύθηκε στη θέση # 3. LinkedIn Insights αναδειχθεί ως ένα ισχυρό υποψήφιο, πάρα πολύ. Συνολική χρήση όλων των κοινωνικών εργαλείων αυξηθεί. Tweetdeck πραγματοποιήθηκε το σημείο # 6 το 2014, με τη χρήση 19%, αλλά έπεσε στο # 10 του τρέχοντος έτους, ακόμη και πρόσκρουση ελαφρά στο 20%.

Φυσικά, σκάβοντας σε κοινωνικά εργαλεία εγείρει φυσικά το ερώτημα των οποίων τα κοινωνικά δίκτυα είναι στην κορυφή των καταλόγων μας.

Το Top 6 δεν έχουν αλλάξει από την τελευταία έρευνά μας, και είναι σαφές ότι οι φραγμοί εισόδου στην αγορά για να ανταγωνιστεί με τα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα είναι μόνο να πάρει υψηλότερη. Instagram διπλασίασε τη χρήση του (από το 11% των ερωτηθέντων τελευταία φορά), αλλά αυτό ακόμα δεν ήταν αρκετό για να προσπεράσει Pinterest. Reddit και Quora είδε σταθερή ανάπτυξη, και StumbleUpon γλίστρησε έξω από το Top 10.

 

κορυφαία δραστηριότητες

Λοιπόν, τι ακριβώς κάνουμε με αυτά τα εργαλεία και το σύνολο του χρόνου μας; Σε όλες τις σε απευθείας σύνδεση έμποροι στην έρευνά μας, οι Top 5 δραστηριότητες ήταν:

 

Για τους εμπόρους στο εσωτερικό, "επιτόπιους ελέγχους" έπεσε στη θέση # 6 και το "Brand στρατηγική" πήδηξε πάνω στο σημείο # 3. Φυσικά, in-house έμποροι έχουν περισσότερους πόρους για να επικεντρωθεί στην στρατηγική.

Για τους οργανισμούς και τους συμβούλους, "επιτόπιους ελέγχους" ανεβαίνει έως και # 2, και «Διαχείριση Άνθρωποι" πιέζεται προς τα κάτω τα social media για να λάβει τη θέση # 5. Μεγαλύτερες ομάδες πρακτορείο απαιτούν πιο παραδοσιακή ανθρώπους αντιπαραθέσεων.

Εδώ είναι μια πολύ πιο λεπτομερή ανάλυση του πώς ξοδεύουμε το χρόνο μας το 2015:

 

Από την άποψη της συνολικής ζήτησης για τις υπηρεσίες, το Top 5 νικητές (που υπολογίζεται από την αύξηση% πληροφόρησης -% μείωση αναφοράς ήταν):

 

Η ζήτηση για CRO αυξάνεται με σταθερούς ρυθμούς, αλλά analytics εξακολουθεί να οδηγεί το δρόμο. Τόσο η «Δημιουργία Περιεχομένου" (# 2) και «Επιμέλειας Περιεχομένου" (# 6) έδειξε σταθερή αύξηση της ζήτησης.

Ορισμένες κατηγορίες αναφερθεί αμφότερα τα κέρδη και τις ζημίες - 30% των ερωτηθέντων ανέφεραν ότι η αυξημένη ζήτηση για "Κτίριο Link», ενώ το 20% ανέφερε μείωση της ζήτησης. Ομοίως, το 20% ανέφεραν αυξημένη ζήτηση για "Αφαίρεση Link", ενώ περίπου το ίδιο (17%) ανέφεραν μείωση της ζήτησης. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα της συνολικής ζήτησης βάρδιες, ή μπορεί να αντιπροσωπεύει περισσότερο εξειδίκευση από τους οργανισμούς και συμβούλους.

Τι είναι στο κατάστημα για το 2016;

Είναι σαφές ότι η δουλειά μας, όπως σε απευθείας σύνδεση έμποροι γίνεται όλο και πιο ποικιλόμορφη, πιο προκλητική, και πιο στρατηγικό. Πρέπει να έχουμε μια εντολή από ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και την τακτική, και ότι δεν πρόκειται να επιβραδύνει οποτεδήποτε σύντομα. Από την θετική πλευρά, οι εταιρείες είναι μεγαλύτερη επίγνωση του τι κάνουμε, και είναι πιο πρόθυμοι να δαπανήσουν τα χρήματα για να το έχουν κάνει. εξέλιξή μας έχει μόλις αρχίσει ως βιομηχανία, και μπορείτε να περιμένετε περισσότερες αλλαγές και την ανάπτυξη το επόμενο έτος.


ポスト時間:8月 - 10から2015

お問い合わせ詳細*

今すぐお問い合わせ
  • キャプチャ